Te gast bij Vrouw.nl

Sanny Verhoeven wordt geinterviewd over haar youtubekanaal

Wil je weten waarom ik mijn zoektocht naar geluk ben begonnen? En hoe ik uiteindelijk mijn werk heb gemaakt van iets dat in eerste instantie mijn onzekerheid was? Ik was te gast in het kook- praat programma ‘ Marjolein kookt over’ van Vrouw, en praat hierover met Marjolein Hurkmans.

Als je het leuk vind om terug te zien klik dan op deze afbeelding:

Marjolein kookt over met Sanny Verhoeven

Dit vind je misschien ook leuk

2 Comments

  1. 1
  2. 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>