Hoe kun je groeien uit een crisis? Dit kun je doen volgens Susan Smit

Het Happinez Festival 2019 komt eraan. In aanloop daarvan stel ik een aantal sprekers aan je voor. Deze keer ben bij schrijfster Susan Smit.

Je kent Susan Smit waarschijnlijk van haar romans, maar ze heeft ook veel boeken geschreven over spiritualiteit. Susan Smit zat in een diep dal toen ze ging scheiden van de vader van haar kinderen. Toch heeft ze ook veel geleerd van deze zware tijd. Ze vertelt hoe ze bovenop haar crisis kwam en hoe ze er wat goeds uit heeft gehaald.

Daarnaast deelt ze met ons hoe we het beste om kunnen gaan met negatieve emoties en hoe je zo’n crisis zelfs kunt benutten om uit te groeien. Kortom: omgaan met emoties in een crisis, dat is het thema van vandaag.

Ps: Kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier 🙂

Ik ging voor deze reeks ook langs bij mindfulness trainer Eline Snel. Bekijk deze video hier. Daarnaast sprak ik ook handlezeres Ellen Duim. Dat interview zie je hier.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>