Over Sanny

“Eigen lichaam, eigen lot, eigen leven. Je moet het zelf doen want niemand komt het geven” – Opgezwolle.

Ik ben Sanny. Ik geloof dat alles in het leven mogelijk is en je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. Sinds 2013 deel ik mijn ‘zoektocht’ naar hoe je het beste uit jezelf haalt op Sanny zoekt Geluk.

Via mijn vlogs, interviews en ‘Selfhelp Sanny’ videos wil ik je inspireren om je positiviteit, zelfverzekerdheid en bewustzijn te vergroten zodat je nu al gelukkig kan zijn met wat je hebt. Daarnaast wil ik je helpen je focus te vergroten, en stress te verminderen om zo gelukkig te leven terwijl je je eigen doelen nastreeft.

Waarom ‘Sanny zoekt Geluk’?

Sinds mijn 4e jaar droomde ik al van een carrière als actrice of presentatrice en op mijn 16e begon ik met audities voor tv-series als Costa, GTST en Zoop. Na de Havo volgde ik een acteeropleiding en werd ik actrice. Jezelf onderhouden als actrice in Nederland is maar voor weinig mensen weggelegd. Voor elke klus moet je uiteraard auditie doen, en daar hoort ook afwijzing bij. Voor elke 20 afwijzingen, kreeg ik 1 rol. Soms niet eens een hoofdrol, maar een bijrol. Telkens weer te horen krijgen dat je niet goed genoeg bent, deed wat met me.

Ik begon me te verdiepen in bewustzijn en persoonlijke groei. Dat had ik nodig om overeind te blijven staan in de tv- wereld, en om positief te blijven. Ik leerde dat ik meer naar binnen moest kijken dan naar buiten, om bewuster te zijn van mijzelf en om me goed te voelen óver mezelf.

Hoge verwachtingen

Tegelijkertijd merkte ik in mijn omgeving dat steeds meer mensen worstelden met de hoge verwachtingen, de onredelijk vergelijkingen met andermans schijnbaar succesvolle levens (aangewakkerd door social media) en zodoende met uitputting kampten. Ik bedoel maar: 1 op de 7 Nederlanders heeft burnout achtige klachten (CBS, 2015).

TV versus online

Het idee voor een tv- programma over bewustzijn en geluk ontstond langzamerhand. Inmiddels werkte ik voor RTL4 als presentatrice (Off Piste, KampeerTV, RTL Lounge) en probeerde ik dit programma op tv te brengen. Maar de tv- wereld is lastig: voor je het weet ben je niet meer eigenaar van je eigen idee of gaat iemand anders ermee vandoor.

Uiteindelijk liet ik mijn tv – droom achter me en begon mijn eigen programma online. Ten slotte gaat het om de content en niet om het kastje waar je het op kijkt. Op naar een bewuster en gelukkiger leven.

Volg mijn zoektocht naar geluk door je hier te abonneren!

Contact

Wil je mij boeken als presentatrice of heb je een persoonlijke vraag? Mail mij op sanny@sannyzoektgeluk.nl

Voor samenwerkingen met mijn blog en YouTube kanaal, neem contact op met Social Influencers: daan.sip@social1nfluencers.com