Het ochtend ritueel van Nanne Meijer

Nanne Meijer ochtendritueel

Ochtendrituelen ze kunnen je dag maken of breken. Je weet dat de tijd nemen in de ochtend om te sporten, mediteren of lezen voor een vliegende start kan zorgen, maar in hoeverre lukt dat allemaal in het echte leven? Elke week vraag ik een inspirerend persoon naar zijn/ haar ochtendritueel.

Vandaag positivo en Youtube held Nanne Meijer!

Nanne Meijer is elke zondagochtend te zien in zijn eigen ontbijtshow ‘Ochtendmix’. Hij is presentator bij Concentrate en is te zien als vrouw in Shirley en Tamara. Daarnaast brengt hij heel binnenkort ook nog eens single uit, waar haalt ie alle tijd vandaan zou je zeggen? En heeft dat iets met zijn ochtend routine te maken?

Met een ochtendshow moet je wel een ochtend mens zijn?

Jazeker! Standaard word ik (zonder wekker) uit mijzelf rond 08.15u wakker. Uitslapen heeft bij mij vaak geen zin, want dan staan mijn hoofd al “aan”. Ik heb totaal geen moeite om rond dat tijdstip de dag fris te beginnen, maar als de wekker eerder dan 08.00 uur gaat, sta ik heel moeilijk op. Op vrije dagen vind ik het lekker om na 8 uur te beginnen met alle nieuwe video’s op YouTube van collega’s.

Wat is vaak de eerste gedachte die je hebt als je ’s morgens opstaat?

“Wat is het weer? Mooi? Zin in! Slecht weer? Humeur –3”

Hoe ziet jouw dagelijkse ochtendritueel eruit? 

Ik was standaard eerst mijn gezicht om een beetje frisser te worden, neem een bakje kwark met banaan, appel en honing, neem mijn vitamine-pillen in en check terwijl ik eet eerst alle nieuwe mailtjes.

Wat eet jij in de ochtend?

Sometimes-happy-single! Dat betekent dus een ontbijt in mijn eentje. Hoewel ik het lekker vind om alleen te zijn, probeer ik wel bijna elke dag in mijn vrije tijd mensen te zien; dat maakt je volgens mij een veel fijner persoon.

Hoe ziet jouw ideale ochtendritueel eruit? 

Ik ben heel blij met het bepalen van mijn eigen ritme en dat zou helemaal perfect gaan als ik een grote, aparte sportkamer met gewichten in huis zou hebben. Lijkt mij zo vet! Daarnaast zou ik net wat vaker mijn koffie willen laten staan. Geleende energie, dus ik drink er maximaal 1 per dag.

Stel je staat op en voelt niet echt de energie om de dag door te komen, is er dan iets dat je doet om jezelf te motiveren?

Als ik weet dat er een hoop werk te doen is, maar ik de energie niet voel, ga ik naar buiten om om de hoek aan het water een kopje koffie te drinken. Heel fijn restaurantje, prachtig uitzicht en frisse energie. De tijd die dat in beslag neemt, is minder lang dan dat ik in mijn woonkamer suf blijf probeer om op te starten.

Wil je meer zien van Nanne? Neem dan een kijkje op zijn Youtube kanaal!
Ochtend ritueel van Nanne Meijer

Dit vind je misschien ook leuk

2 Comments

  1. 1

    Ik vind zulke leuke artikelen! En waar ik bij de eerdere artikelen altijd benieuwd was naar de ‘wakker-wordt-tijd’, staat die er hier bij :-). Zou het leuk vinden als de ‘wakker-wordt-tijd’ ook te vinden is bij de komende artikelen over ochtendrituelen #nieuwsgierig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>