Hoe ik na 2 jaar twijfelen toch ben begonnen

Hoe ben ik begonnen met mijn online show? En waarom verkies ik online boven TV?  Ik vertel het je in deze video van Zarayda Groenhart a.k.a The Why Girl!

Dingen te groot maken en ze daarom maar uitstellen, dat is echt een patroon waar ik vaak tegen aanloop. Elke keer weer als ik iets graag wil, maak ik het te belangrijk en te groot. De Tip die voor mij werkt is het klein en behapbaar maken. Loop jij hier ook wel eens tegen aan? Maak dan een lijst met wat je allemaal nodig hebt voor je plan. Puntje voor Puntje. Dan is het in elk geval uit je hoofd en een stukje concreter!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>