Dit vind je misschien ook leuk

1 comment

  1. 1

    Hee Sanny,

    Na je vlog te hebben gezien, dacht ik dat Quantum Touch misschien wel iets voor jou is. Quantum Touch is genezen met je handen. Via je handen geef je als het ware je eigen energie aan de ander, klinkt allemaal heel spiritueel, maar het valt best mee :). Mijn vader en ik zijn er heel veel mee bezig en hebben er ook plezier in. Helaas weten veel mensen hier niet van af en denken dat het onzin is. Maar zelf weet ik dat bij veel mensen (en dieren) bijvoorbeeld pijn verholpen kan worden. Ik hoop dat ik je een beetje enthousiast heb gemaakt!

    Liefs, Isa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>